Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søk i:

Avgrens geografisk:

Hjelp for brukere av NSR

Du kan søke etter skoler i søkefeltet øverst på venstre side, gjøre et "avansert søk" etter skoler eller eiere, eller finne skole ved hjelp av kartsøk.


Disse åpne nettsidene mot Nasjonalt skoleregister (NSR) viser primært skoler som tilhører grunnutdanningen i Norge. Registeret inneholder også andre skoleenheter, men disse er i stor grad skjult på NSR sine åpne sider. Enheter som eier eller er juridisk ansvarlig for skolene, er også registrert i registeret, og kan søkes opp ved "Utvidet søk" i menylinjen øverst på siden.

Identifikatorer som benyttes for identifisering av enhetene i ulike systemer, kan det også søkes på. Et eksempel er organisasjonsnummer som er identifikator i Virksomhets- og Foretaksregisteret (VoF) og i Enhetsregisteret i Brønnøysund (ER).

Kartsøket (på sted/geografi) skjer ved å velge Fylke og evnt. Kommune for så å få et kart over alle skolene innenfor det spesifiserte geografiske området. Ved å klikke på "en skolemarkør" får man opp skolens navn, som igjen er "klikkbart". Klikker man på skolenavnet kommer presentasjonssiden til skolen opp.

NB!!  Utvidet søk fungerer slik:
Dette søket gir mulighet til å finne enheter du ønsker å lete opp basert på flere søkekriterier. Alle enheter som treffer minst ett av kriteriene, presenteres. Søket kan avgrenses til  det fylket eller den kommunen som spesifiseres.